Eindelijk op kamers? Zorg dan dat je dierbare spullen thuis niet weg worden gedaan! Niets irritanter dan je ouders die je slaapkamer leegtrekken zodra je uit huis gaat. Voorkom dat je leukste herinneringen in de vuilniszak verdwijnen.

Het is een virus: zodra je gaat studeren, moeten je ouders het huis schoonmaken, opruimen, leeghalen. En als je de eerste keer weer thuiskomt zijn jouw oude schoolagenda’s, memorysticks en festivaltickets verdwenen. Er zijn een paar manieren om dat te voorkomen:

  1. Verbied je ouders om dingen weg te gooien. Misschien dat het lukt…
  2. Sla de items met je leukste herinneringen zelf op in een aparte doos die je thuis bewaart (en laat de rest over aan je ouders.
  3. Bewaar de spullen die je écht niet kwijt ergens anders op. Jij hebt de zekerheid dat je niets kwijtraakt en je ouders krijgen het opgeruimde huis dat ze willen. (commerciële tip: lockingmemories.nl)
vraag aan: introductie-actie 3 maanden

P.S: wat is voor jou van écht waarde?

Sowieso is het best handig om een keer goed na te denken over wat je voor later wilt bewaren uit je jeugd en schooltijd. Kleine dingen hebben vaak de grootste emotionele waarde. Zorg ervoor dat je die niet kwijtraakt.

‘Uw dierbare spullen veilig opgeslagen’

kijk hier naar de mogelijkheden van Locking Memories

KIJK HIER NAAR DE MOGELIJKHEDEN